Автор Тема: Свързване с тотемно животно и с личния елементал  (Прочетена 1031 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Aida Old Firefly

  • The Sorceress
  • Administrator
  • Заслужил член на клуба
  • *****
  • Публикации: 1593
  • Одобрение: 70
  • Пол: Жена
  • OldFirefly
    • Reiki in Plovdiv
Кое е вашето животно на силата? Или са няколко? Каня ви да ги открием заедно, да се свържем с тях и да получим техните дарове на силата. Нашите животни-покровители отдавна очакват да получат внимание; природата на нашите лични елементали се грижи за нашето физическо съществуване, нека чуем и техните послания. Пътуване в сърцето, към корена ни, към връзката с природата и мъдростта на всичко, което ни заобикаля. След природата, в приятелски кръг, получавате ясна визия и послания от своето животно покровител, получавате неговите дарове и осмисляте своето битие тук, на Земята.
Записване: 0888 727094 и adi@boss.bg
АИДА
с тотеми: сова, овен, жаба и кос. Ще открия следващото си животно на силата заедно с вас.
Това е една приятна, лека практика, която има множество почитатели – аз май съм най-големия.  Преди време изучих Махео Рейки – линия по Рейки, която внедрява в себе си шамански практики от северноамериканските индианци. Също е позната и като Шаманско рейки. Там , в тази практика има няколко природни символа, също е много близо свързана с природата и нейните сили. Една от практиките е да се свържеш със своето тотемно животно- това е едни символ, който в медитативно състояние ти дава множество знания, дарове, различни напътствия или просто прекарвате заедно време, през което се забавлявате-всичко зависи от твоите нужди в момента. Чувството е много приятно, като преживяване с ангели е.
За това отива час и нещо, два. След това искам да ви покажа и нещо много забавно и интересно- свързване с личния ни елементал. За да ви го покажа, ще се наложи да поразкажа за природата на елементалите и духовете на природата. Те са много мили , ако успееш да се сговориш с тях и е хубаво да сме в добри отношения. Понякога са ни сърдити, сприхави… та ще си поговорим и с тях- пак в медитация разбира се.
Тези практики са лесни, ненатоварващи, приятни, с дълбоки следи в съзнанието ни. Тотемните ни животни идват после насън, дават ни различни указания, когато постигнем резултати си отиват – ние ги изпращаме , идват нови, а някои са с нас цял живот.
Относно мястото: искам да е в природата и ние разполагаме с една малка горичка в покрайнините на гр. Съединение – на 20 мин от Пловдив. Не възразявам да бъде и някъде другаде, дали имате добри предложения? Трябва ни място с трева и поляна, със сянка , за да се настаним и без много народ наоколо, за да сме усамотени в медитациите и да не ни безпокоят. Може и да е в нечии хубав двор, разбира се, стига да е далече от съседи.
След това ще си направим барбекю, ще си разкажем за тотемните животни, ще си поговорим. Ден сред природата.
Цената ще е 25 лв на човек, практиката продължава около 4-5 часа, ако не бързаме, още 2-3 часа, за отмора, приказки, хапване, излежаване.... така че от 11 е началния час на медитациите , до към 18 ч. Ако няма комари може да си останем колкото искаме, а може и да поговорим с девите на комарите. 
Как ви се струва, приятели?
На всяко живо същество Бог е предоставил свобода и власт да формира своята реалност, колкото му позволява осъзнатостта...

 

Copyright © Този форум е свободно пространство и само авторите носят отговорност за мненията, които са изказали.