Post view

Партньори в бизнеса, партньори в любовта

Помните ли годините си в Университета? Имаше и изпити, но имаше и приятелство и партньорство, което ви стимулираше. Приятелите от тези години са първите ни партньори в професията ни. Когато и да се срещнем в живота си, когато и да имаме нужда от подкрепа в бизнеса и делата си- търсим си състудентите, съучениците, тези с които познаваме и разбираме нещата по близък начин.

Кръгът от „наши хора“, такива , чиито способности познаваме в детайли и знаем, че „ще свършат работата“ е най-добрата ни подкрепа през целия ни живот.

Как се изгражда такъв кръг, как да принадлежим към такъв кръг, как да бъдем успешни в него, да продаваме себе си и своите способности на изключителна цена, как да добием силата да ползваме най-добрите качества на приятелите си и най-добрите свои качества за създаване на продукт със стойност за света?

Най-близкият човек до нас е първият в този кръг. Любовта в живота е урок по екипност. Най-успешните партньорства са тези, в които освен любов, доверие и уважение има и съчетание на качества. Противоположностите, които се допълват, за да станат ЕДНО – нещо ново, велико, изключително, сакрално и неповторимо.
Ще ви дадем идеите как да го постигнете, ще ви научим как да мислите в тази посока, ще проиграем на живо ситуациите, които ще ни помогнат да стигнем до партньорството в бизнеса и партньорството в любовта.

 

Семинар „Партньори в бизнеса, партньори в любовта“, тази есен в Пловдив. Кандидатствайте!

Аида Марковска 24.08.2016 0 360
Коментари
Подреди по: 
На страница по:
 
  • Все още няма коментари
Информация за Публикацията
Аида Марковска
е мастер Рейки и Гюро
24.08.2016 (преди 455 дена)
Рейтинг
0 votes
Действия
Препоръчай
Категории
Health (2 публикации)
Ангелска терапия (1 публикации)
Духовност (3 публикации)
Житейски събития (1 публикации)